Snowpiercer - Snowpiercer

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Snowpiercer
Nieuw
Snowpiercer
Hardcover
€ 34,50

Inhoud

Op een dag explodeerde de bom eindelijk. En de hele aarde bevond zich plotseling in een eeuwige bevroren winter, vijandig tegenover alle vormen van leven. Wonder boven wonder vond een heel klein deel van de mensheid in extremis zijn toevlucht in een revolutionaire trein, de Transperceneige, aangedreven door een fantastische machine met voortdurende beweging die de wonderen van de ramp snel de bijnaam Saint Loco gaven. Aan boord van het konvooi, nu de bewaarder van het laatste monster van de menselijke soort op deze dode planeet, was het snel nodig om te leren overleven.

Grote strip uit de jaren 80 van Jean-Marc Rochette en Jacques Lob, overgenomen in de late jaren 90 voor twee extra volumes door Benjamin Legrand (na de dood van Lob). Dertig jaar nadat een van de beste science fiction-sagen uit de Franse strip het licht zag, verschijnt de trilogie in mooie hardcover uitgave van 248 bladzijden. Mede ter gelegenheid van de serie van 10 afleveringen, die van begin juni te zien is op Netflix. Dit nadat de grote Koreaanse filmmaker Bong Joon-ho in 2013 zijn Oscar winnende film al baseerde op de strip Snowpiercer.

De Transperceneige heeft in al die tijd niets van zijn kracht en zijn unieke moderniteit verloren.

Overige productgegevens

Held/serie: Snowpiercer
Reeks/Deel: Snowpiercer
ISBN: 9789030374695
Scenarist(en): Legrand, Benjamin , Lob, Jacques
Tekenaar(s): Rochette, Jean-Marc
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00