Sonata 1 - Slapende goden

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Slapende goden
Nieuw
Sonata 1
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Perdita, zo hebben de kolonisten deze planeet genoemd. Twee volkeren zoeken hier naar een nieuw thuis, de vreedzame Ran en het krijgersvolk de Tavans, die over de nieuwste technologische snufjes beschikken. De vrijwel onbewoonde planeet blijkt echter ook de woonplaats van de Slapende Reuzen, een mysterieus volk waar niemand nog iets van weet.
Sonata is nog jong, maar is toch al een van de beste thermasauruspiloten van het Ranvolk. Ze slaat de wijze raad van de ouderen nogal eens in de wind, wat soms slecht uitpakt maar haar onbesuisde optreden tijdens een conflict met het Tavanvolk zal er toe leiden dat er een grote doorbraak komt in de moeizame verhoudingen!

Sonata is een nieuwe stripreeks van de Engelse tekstschrijver David Hine (die o.a. voor 2000 AD, Marvel en DC schreef), tekenaar Brian Haberlin (Witchblade, Spawn) en inkleurder Geirrod van Dyke (The Marked, Witchblade, Spawn). Bij de liefhebbers van De Huurling, Wachters van de Maser en De Metabaronnen zullen deze avonturen ongetwijfeld in de smaak vallen!

De eerste cyclus zal bestaan uit drie albums van ca. 64 pagina’s

Overige productgegevens

Held/serie: Sonata
Reeks/Deel: Sonata 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034308177
Scenarist(en): Haberlin, Brian , Hine, David
Tekenaar(s): Haberlin, Brian
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Slapende goden
Nieuw
Sonata 1
Softcover
€ 9,95

In deze reeks

2. Het dal van de slapers
3. Opstand op Taya

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00