Vrije vlucht Collectie 148 / S.O.S. Geluk 5 - Seizoen 2 Deel 2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Seizoen 2 Deel 2
Nieuw
Vrije vlucht Collectie 148 / S.O.S. Geluk 5
Hardcover
€ 23,95

Inhoud

Wat blijft er over van onze individuele vrijheid, meer dan dertig jaar na de nachtmerrie die Orwell ons beloofde in 1984? Welk belang dienen regeringen als ze een norm opleggen om eenieders geluk te regelen? Griffo en Desberg tonen hoe hun personages omgaan met de dwingende wetten die zogenaamd dienen om het algemene welzijn te verzekeren, het welzijn dat norm geworden is.

Aan de hand van zes levens schilderen de auteurs zes onrechten, zes gevechten, zes sprankjes hoop, met een steeds scherpere, steeds killere intensiteit. Toegang tot zorg, discriminatie op basis van ras, werkgelegenheid en deugd als drukmiddel, het vervalsen van de geschiedenis, de almacht van het huwelijk en de rol van de man.

Desberg ontleedt een veelheid aan onderwerpen om de ergste grillen naar voren te brengen. Hij stelt zich luidop vragen bij de onrechtvaardige maar alomtegenwoordige wetten die het individuele streven, de individuele ambitie onderdrukken. Het huiveringwekkende vervolg van het nieuwe seizoen van SOS Geluk. Een bloedstollend verhaal.

Meer dan dertig jaar na de oorspronkelijke SOS Geluk maakt Griffo opnieuw de balans op van onze samenleving. Stephen Desberg neemt de schrijfpen over van Jean Van Hamme. Slot van het tweeluik.

Overige productgegevens

Held/serie: S.O.S. Geluk
Reeks/Deel: Vrije vlucht Collectie 148
Subreeksen/Deel: S.O.S. Geluk 5
ISBN: 9789031436590
Scenarist(en): Desberg, Stephen
Tekenaar(s): Griffo (Werner Goelen)
Genre(s): Thriller
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00