Special Branch 1 - Het verval van de Great Eastern

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het verval van de Great Eastern
Nieuw
Special Branch 1
Hardcover
€ 16,95

Inhoud

Special Branch is er voor de liefhebbers van spannende en sfeervolle detectivestrips als Fog. Dezelfde scenarist Roger Seiter bedacht voor tekenaar Hamo een trilogie waarvan deel 2 en 3 respectievelijk in het voorjaar en het najaar van 2014 worden verwacht.

Korte inhoud: Januari 1889. In de scheepsdokken van Crosby, een dorpje in de omgeving van Liverpool, wordt de Great Eastern ontmanteld. Het legendarische passagiersschip wacht een roemloos einde op de schroothoop. 's Nachts betrappen de wakers een mysterieuze man die ronddwaalt op het schip. De man weet te ontkomen. Enkele dagen later ontdekken de arbeiders een lijk in het scheepsruim. In de voering van zijn jas zit de foto van een hoge officier van de Navy. Een geheimzinnig zaakje dat de pet van de lokale politiemacht te boven gaat, maar een kluif is voor de Special Branch! Dat is een geheime tak van de Engelse politiediensten die voor die tijd erg vooruitstrevende wetenschappelijke technieken aanwendt. Charlotte en Robin zijn broers en zus en allebei in dienst van de Special Branch. Ze worden ter plaatse gestuurd om het mysterie op te lossen.

Overige productgegevens

Held/serie: Special Branch
Reeks/Deel: Special Branch 1
ISBN: 9789491684234
Scenarist(en): Seiter, Roger
Tekenaar(s): Hamo (Pierre-Yves Berhin)
Genre(s): Reizen
Uitgever: Glénat

In deze reeks

2. De reis van de Great Eastern

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00