Special Branch 3 - De Great Eastern ontwaakt

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het net sluit zich rond admiraal Cavanagh: Robin en Charlotte stuiten steeds weer op de man wiens foto ze aantroffen op de mummie in het ruim van de Great Eastern. Maar de twijfel slaat toe als Cavanagh zelf wordt vermoord. Zou iemand boven de admiraal staan en de leiding in handen hebben? Dan moet het iemand zijn die veel te verliezen heeft en die alle sporen wil uitwissen van een moord die meer dan twintig jaar geleden is gepleegd.
Roger Seiter laat alle verhaallijnen samenkomen tot een spannende ontknoping in deze detective over de allereerste politieagenten die wetenschappelijke methodes gebruiken. De zwierige tekenstijl van Hamo brengt de Special Branch overtuigend tot leven. Het slot van een spannend drieluik van de scenarist van Fog!

ISBN: 9789491684524

Overige productgegevens

Held/serie: Special Branch
Reeks/Deel: Special Branch 3
ISBN: 9789491684524
Scenarist(en): Seiter, Roger
Tekenaar(s): Hamo (Pierre-Yves Berhin)
Genre(s): Detective, Reizen
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00