Superior Spider-Man, the 1 - The Superior Spider-Man 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

The Superior Spider-Man 1
Nieuw
Superior Spider-Man, the 1
Softcover
€ 6,99

Inhoud

Superhelden zijn hot! Je vindt ze in films, games, spellen, kleding... En nu ook in Nederlandstalige comics! Vanaf oktober brengt Standaard Uitgeverij de avonturen van de razend populaire Marvel-figuren in het Nederlands op de markt. De albums zullen het bekende comic-formaat hebben, maar ze zijn dikker. Telkens 3 issues gebundeld, aangevuld met extra materiaal (72 pag). Nieuwe nummers verschijnen met een frequentie van twee maanden. Standaard Uitgeverij stapt in op het Universum van Marvel vanaf Marvel NOW!.

Een bekeerde Otto Octavius (Doctor Octopus) implanteert zijn brein in het dode lichaam van Peter Parker. Hij zit nog wel met de herinneringen en het bewustzijn van Peter, maar hij heeft de ambitie om een betere — een "superieure" dus — Spider-Man te zijn dan Peter ooit was en een betere man dan hij als Octavius én Peter was. Hij vergaart alvast erkenning door de Sinister Six te verslaan.

Overige productgegevens

Held/serie: Spider-Man (Spinneman)
Reeks/Deel: Superior Spider-Man, the 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002259425
Scenarist(en): Slott, Dan
Tekenaar(s): Stegman, Ryan
Genre(s): Marvel superhelden
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00