Spyder 2 - Hemelse draak

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Hemelse draak
Nieuw
Spyder 2
Hardcover
€ 22,50

Inhoud

Jonah Bao, Maori van geboorte, Chinees door adoptie, werd door zijn vader opgeleid om een agent te worden van de Guoanbu, de Chinese inlichtingendienst.
Nu staat Jonah aan het hoofd van een elite-eenheid, de HK3, belast met de ringen. Jonah wordt midden in de genadeloze strijd gegooid tussen spionnen van over de hele wereld en krijgt opdracht zijn voortvluchtige vader te arresteren, een verrader, gezocht omdat hij het best bewaarde en meest intieme geheim van deze stad, dat van het schip, had benaderd.
Jonah Bao en zijn ploeg zijn belast met de bescherming van Thom Lee, graag geziene figuur en toekomstige burgemeester van Hong Kong. Het geheim van de zelfmoord van een admiraal is nu in zijn bezit en kan deze jonge, ambitieuze politicus tot staatshoofd maken. Maar wanneer het bewijs van een explosieve manipulatie opduikt, komt de opruimploeg tevoorschijn en beginnen de lijken zich op te stapelen!

Overige productgegevens

Held/serie: Spyder
Reeks/Deel: Spyder 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088103346
Scenarist(en): Latour, Sébastien
Tekenaar(s): Khaled, Alif
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

1. Chinese schimmen
3. Old School
4. Mensenjacht

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00