Spyder 3 - Old School

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Old School
Nieuw
Spyder 3
Hardcover
€ 13,50

Inhoud

Jonah Bao, Maori van geboorte, Chinees door adoptie, werd door zijn vader opgeleid om een agent te worden van de Guoanbu, de Chinese inlichtingendienst. Nu staat Jonah aan het hoofd van een elite-eenheid, de HK3, belast met de ringen. Jonah wordt midden in de genadeloze strijd gegooid tussen spionnen van over de hele wereld en krijgt opdracht zijn voortvluchtige vader te arresteren, een verrader, gezocht omdat hij het best bewaarde en meest intieme geheim van deze stad, dat van het schip, had benaderd.

Om zijn zuster, die in Londen wordt gevangengehouden, terug te krijgen hebben Jonah en zijn team de supervisie over een uitwisseling van gevangenen met de Britse geheime diensten. Een gepensioneerde legende van M.I.6 verschijnt op het rendezvous, met het voornemen "Alice" te ontmaskeren, een Engelse dubbelagent waarvan niemand de echte identiteit kent. En dat doet hij op zijn eigen unieke manier, zeer " old school ".
 

Overige productgegevens

Held/serie: Spyder
Reeks/Deel: Spyder 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088104466
Scenarist(en): Latour, Sébastien
Tekenaar(s): Vastra, Sébastien
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

1. Chinese schimmen
2. Hemelse draak
4. Mensenjacht

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00