Collectie Millennium 42 / Stadsvertellingen 2 - Rochecardon II

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Een week na de vreselijke ontdekkinig van het half vergane lijk van een jonge student wordt de wijk van Rochecardon, een voorstad van Lyon-Vaise, opgeschrikt door een nieuw voorval. Gisterenmorgen ontdekte een spoorwegarbeider immers twee andere lijken nauwelijks enkele meters van het eerste.
In tegenstelling tot de student, waren deze nog niet in staat van ontbinding. Volgens de eerste onderzoekresultaten zouden ze niet langer dan 24 uur dood zijn.
Deze twee nieuwe moorden zonder de minste aanwijzing laten de politie verstomd staan. Hun neerdere hypnosen werden meteen ontkracht door deze ontdekking. Noch het wapen van de misdaad, noch de identiteit van de slachtoffers geven enige aanwijzing over een verband tussen deze drie sinistere moorden. Op dit ogenblik tasten de onderzoekers in het duister, wat het onveiligheidsgevoel nog versterkt. Rochecardon is dan ook ondergedomeld in een angstige sfeer.

Overige productgegevens

Held
Stadsvertellingen

Reeks/Deel
Collectie Millennium 42

Subreeksen/Deel
Stadsvertellingen 2

ISBN
9789051651577

Scenarist(en)
Berlion, Olivier

Tekenaar(s)
Berlion, Olivier

Uitgever
Blitz

Productgroep
Stripboeken

Meer reeksen in deze collectie

Leo Roa
Malemort
Phenomenum
XXe Ciel.com (Blitz)

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00