Voetbalcollectie / Standard Luik 1 - In het hart van Sclessin

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

In het hart van Sclessin
Nieuw
Voetbalcollectie / Standard Luik 1
Softcover
€ 8,99

Inhoud

Grote Voetbalclubs in Europa. Een drieluik over Standaard Luik.

In de nieuwe Sportcollectie van Dupuis met verhalen van de grote clubs in Europa verschijnt een drieluik over de Belgische voetbalclub Standaard Luik. Ideaal voor alle sportliefhebbers en stripfans van deze club en voetbal in het algemeen.

Julie geeft leiding aan gehandicapte arbeiders in de onderneming waarvoor ze werkt. De zaken lopen niet goed en er doen geruchten de ronde over een sluiting. Behalve haar eigen baan staan ook de banen van de gehandicapte mannen en vrouwen op het spel. Ze besluiten allemaal onbetaalde overuren te werken, maar volstaat dat om het bedrijf te redden? Julies vader is een grote Standard-fan. Hij overtuigt zijn dochter om met hem en zijn supporterskliek een wedstrijd bij te wonen om haar gedachten wat te verzetten. Julie lijkt op haar moeder en heeft niets met voetbal of met Standard. Ze vindt het eerder grappig dat haar vader zo’n fanatiek supporter is. Omdat Standard ook de passie is van Olivier, een jongen waarmee ze samenwerkt, gaat ze toch mee. Van bij de eerste wedstrijd is ze verkocht! De sfeer, het feest, de gezangen en het dansen, en dat negentig minuten lang! Vanaf dat moment stelt ze alles in het werk om ervoor te zorgen dat Olivier een match kan bijwonen, en zelfs een abonnement krijgt voor de rest van het seizoen. Als hij wordt ontslagen, kan hij zich toch uitleven bij de wedstrijden!

Overige productgegevens

Held/serie: Standard Luik
Reeks/Deel: Voetbalcollectie
Subreeksen/Deel: Standard Luik 1
ISBN: 9789031437801
Scenarist(en): Lambert, Michaël
Tekenaar(s): Rossel, David
Genre(s): Voetbal
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

2. Allemaal samen

Meer reeksen in deze collectie

Arsenal
Barcelona
FC Brugge

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00