Stern 1 - De doodbidder, de zwerver en de moordenaar

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Kansas 1880. Elijah Stern, de plaatselijke doodbidder, leidt een rustig en eenzaam bestaan tot hem wordt gevraagd een lijkschouwing te verrichten op een man die dood is aangetroffen in een bordeel. Hij werpt zich op als politiearts en ontdekt dat er geen sprake is van een natuurlijke dood. Tegen zijn wil raakt hij betrokken bij een echt onderzoek. Maar Stern weet niet dat de oplossing van deze zaak te vinden is in zijn eigen verleden...

Een nieuwe smakelijke serie die bestaat uit afgeronde verhalen, een uit de toon vallende western, in HBO-stijl! Van de tekenaar van de eerste cyclus van De Bank.

Overige productgegevens

Held/serie: Stern
Reeks/Deel: Stern 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085584124
Scenarist(en): Maffre, Julien
Tekenaar(s): Maffre, Julien
Genre(s): Avontuur, Western
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

2. De stad van de wilden

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00