Streekrenners - Nostalgie op wielen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 organiseerde het Willemsfonds Merchtem een tentoonstelling met werk van Geo de Buyser, onder de noemer ‘Streekrenners, nostalgie op wielen’. Een vijftigtal met potlood getekende portretten van renners uit Merchtem en aanpalende gemeenten zullen de muren sieren van het August de Boeckhuis op de Reedijk van Merchtem.

Ter gelegenheid van deze tentoonstelling werden de werken gebundeld in een album. Door het uitbrengen van dit artistiek wielerboek zorgt uitgeverij ’t Mannekesblad meteen voor een primeur.
Mede door de inbreng en inzet van ex-renner Jef Thielemans en zoon Bart en het schrijftalent van Johan van Win is het album uitgegroeid tot een volwaardig boek met inkijk in de wielergeschiedenis van de regio, vaak met verrassende anekdotes. Met namen en gezichten die voor zoveel lokale vreugde hebben gezorgd en die, ook als zij al lang niet meer onder ons zijn, voor nostalgie zorgen.
Ze verdienen het om getekend, geplaatst en bewaard te worden, aldus de auteurs.

Overige productgegevens

Held/serie: Streekrenners
Reeks/Deel: Streekrenners
Tekenaar(s): Buyser, de, Geo
Genre(s): Wielrennen
Uitgever: mannekesblad

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00