Strijd om het Vuur, de 1 - In de nacht der tijden

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De trilogie De Strijd om het Vuur is een adaptatie van J.-H. Rosny Aînés roman La Guerre du Feu door Emmanuel Roudier, de tekenaar van het eveneens nieuwe en prehistorische Neanderthaler.

Korte inhoud:
Misschien honderdduizend jaar geleden... Gek van angst en wanhoop vluchten de Oulhamr in de duisternis van de nacht. Het vuur is dood, vernield door de vijanden van de stam... Voor het overleven van de stam en de liefde van de mooie Gammla gaat Naoh, de zoon van de luipaard, het vuur heroveren. Sterk en slim kiest hij Nam en Gaw als gezellen, twee trouwe en snelle, jonge krijgers. Het is het begin van een lange zoektocht in een nu verdwenen wereld waar oerossen en immense mammoeten, beren en reuzenleeuwen de meesters der aarde zijn. Een aarde met bruisende vitaliteit, waarvan het geheim en de schoonheid nooit zullen terugkomen...

Overige productgegevens

Held/serie: Strijd om het Vuur, de
Reeks/Deel: Strijd om het Vuur, de 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088104619
Scenarist(en): Rosny Ainé, J.H. , Roudier, Emmanuel
Tekenaar(s): Roudier, Emmanuel
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00