Stripdagen Haarlem - BeVrijd! Magazine

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

BeVrijd! Magazine
Nieuw
Stripdagen Haarlem
Softcover
€ 5,00

Inhoud

De Tweede Wereldoorlog in strip

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober 2020 organiseerde Stripdagen Haarlem een minifestival onder de naam Stripweekend Haarlem.

Het grote tweejaarlijkse Nederlandse Stripfestival Stripdagen Haarlem zou eigenlijk in juni van dit jaar plaatsvinden, maar is uitgesteld naar volgend jaar in verband met de Coronapandemie. Als alternatief was er een minifestival.

Stripweekend Haarlem 2020 bestaat uit de onderdelen van het programma van het oorspronkelijke festival die specifiek verbonden waren aan dit jaar, zoals 75 jaar bevrijding en het 775-jarige bestaan van Haarlem.

De rest van de programmering, zoals de verschillende beurzen en andere reguliere activiteiten, worden uitgesteld tot 2021.

Er is een magazine tijdens dit weekend verschenen met als motto “de 2e wereldoorlog in Strips”. Cover van Peter van Dongen, achterzijde van Erik de Graaf en met een voorwoord van Adriaan van Dis.

Overige productgegevens

Held/serie: Stripdagen Haarlem
Reeks/Deel: Stripdagen Haarlem
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Diverse scenaristen
Tekenaar(s): Diverse tekenaars
Genre(s): Magazine
Uitgever: Stripdagen Haarlem

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00