Succubus 7 - Diamante

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Parijs, 1766. Diamante woont de begrafenis bij van haar oudste zus die afschuwelijk vermoord werd. Tijdens de uitvaart benadert een onbekende haar. Ze beweert haar te kunnen informeren over de mysterieuze omstandigheden omtrent de moord. Maar de weg naar de hel is soms geplaveid met goede voornemens! Als jonge vrouw uit de rijke burgerij, die zich gehoorzaam schikt naar de fatsoensregels, komt Diamante in aanraking met de wereld van de libertijnen die alle richtlijnen van de maatschappij minachten. En zij dansen naar de pijpen van de goddelijke markies Donatien Alphonse François de Sade!

Laatste album van de populaire reeks over de macht van erotiek en een eeuwige strijd tussen een broederschap en een geheime vrouwenorde.

Overige productgegevens

Held
Succubus

Reeks/Deel
Succubus 7

ISBN
9789085525523

Scenarist(en)
Thomas Mosdi

Tekenaar(s)
Sotgiu, Luca

Genre(s)
Avontuur

Uitgever
SAGA Uitgeverij

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

Diamante
Nieuw
Succubus 7
Softcover
€ 8,95

In deze reeks

1. Camilla
2. Roxelane
3. Eanna
5. Nayeli
6. Xue Dan

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00