Suiciders 1 - Boek 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Boek 1
Nieuw
Suiciders 1
Softcover
€ 18,95 € 13,95

Inhoud

SUICIDERS BOEK 1 bundelt de delen 1-6 van deze fascinerende serie, waarin de gelauwerde schrijver/tekenaar LEE BERMEJO ons een even moedige als beeldschone en gewelddadige dystopie voorschotelt. Kun jij doen wat nodig is om te overleven?

Toen de aardbeving de Stad der Engelen trof, overleefden alleen de sterkste en wreedste schepselen. De herbouwde stad werd ommuurd en daarbinnen nam de entertainmentindustrie een nieuwe, dodelijke gedaante aan. Terwijl de arme, ongewassen en ongewenste massa buiten de stadsmuren voor haar voortbestaan vocht, werden de biomechanisch verbeterde gladiatoren die ook wel bekendstaan als de Suiciders, in het Colosseum binnen de stadsmuren tot goden verheven.

MAAR DE GROOTSTE, BESTE SUICIDER VAN ALLEN IS NIET ZOMAAR EEN GOD, HIJ IS DE SAINT.

In het openbaar predikt hij de noodzaak om New Angeles van de onwaardigen te reinigen. En in de arena is dat precies wat hij doet. Verder is er vrijwel niets bekend over deze gemaskerde menselijke berg en juist dat mysterie houdt zijn fans hongerig naar meer.

Maar de Saint heeft zo zijn eigen geheimen. Geheimen over de machtige corporatie die zijn luxueuze levensstijl bekostigt en elke beweging die hij maakt nauwlettend in de gaten houdt. Geheimen over de journaliste die in zijn landhuis wordt vermoord. Een geheim verleden dat New Angeles zoals nooit tevoren op haar grondvesten kan laten schudden…

Overige productgegevens

Held/serie: Suiciders
Reeks/Deel: Suiciders 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9788869713743
Scenarist(en): Bermejo, Lee
Tekenaar(s): Bermejo, Lee
Genre(s): Dystopisch, Science Fiction
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00