Sunny side up! - De zon, een gevaarlijke vriend

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De zon, een gevaarlijke vriend
Nieuw
Sunny side up!
Softcover
€ 8,95

Inhoud

Jacqueline - Jackie voor de vrienden - houdt van de zon. Hij is haar grote vriend! Van zodra het kan, geniet ze gulzig van zijn stralen. Op haar achttiende volgde ze haar roep naar de zon richting Saint-Tropez, de ultieme zonnebadstad, maar die bestemming zou ze nooit bereiken door haar ontmoeting met - what's in a name - Sunny. Dertig jaar later moet Jackie iedere dag ook met de onaangename gevolgen van haar liefde voor de zon en bruine tint leven en vooral overleven, samen met de steun van haar beschermende dochter Caro. Tot de overmatige blootstelling aan de zon als kind ook Caro's heden en toekomst overhoop gooit door dat verdacht uitziende moedervlekje.

Huidkanker is de meest voorkomende kanker in de wereld. Deze kanker komt vooral voor bij mensen met een jarenlange en intense blootstelling aan de zon. Mensen zoals Jackie. Maar huidkankers overkomen ook mensen als Caro. Of jou. Wees daarom voorzichtig in de zon en bescherm jezelf en je kinderen tijdig tegen die gevaarlijke vriend.

Overige productgegevens

Held/serie: Sunny side up!
Reeks/Deel: Sunny side up!
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464364484
Scenarist(en): Boon, Mario , Heidbuchel, Meg , Maselis, Thomas
Tekenaar(s): Boon, Mario , Heidbuchel, Meg , Maselis, Thomas
Genre(s): Drama
Uitgever: Euromelanoma

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00