Superman - Action Comics (RW) 1 - Superman en de Mannen van Staal

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Superman en de Mannen van Staal
Nieuw
Superman - Action Comics (RW) 1
Hardcover
€ 24,95

Inhoud

Action Comics: Superman en de Mannen van Staal bundelt de eerste acht hoofdstukken van de nieuwe serie van schrijver Grant Morrison en tekenaars Rags Morales en Andy Kubert, die een nieuwe blik werpen op de jonge jaren van Superman.

Hij beschikt over ongelofelijke krachten die hij nog niet onder de knie heeft, hij wordt achtervolgd door een verleden dat voor hem één groot mysterie is, hij is gewapend met het onwrikbare gevoel voor goed en kwaad van een gezonde boerenjongen uit Kansas, hij vecht tegen corruptie en neemt het op voor de machtelozen, hij is een toonbeeld van gerechtigheid in een T-shirt en een spijkerbroek… hij is Superman!

Maar de duistere machten in onze wereld geven zich niet zomaar gewonnen. Zo wil de briljante zakenman Lex Luthor het geheim van deze buitenaardse indringer hoe dan ook ontrafelen. Het leger werkt hard aan een superwapen waarmee ze de laatste zoon van Krypton kunnen uitschakelen en intussen nadert vanuit de ruimte een nieuwe, mysterieuze bedreiging die het ook op Superman heeft gemunt.

Overige productgegevens

Held/serie: Superman
Reeks/Deel: Superman - Action Comics (RW) 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9788866919582
Scenarist(en): Morrison, Grant
Tekenaar(s): Kubert, Joe
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

2. Kogelvrij
3. Het einde der tijden
4. Hybride

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00