Superman - One-Shots (RW) - Godfall

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Godfall
Nieuw
Superman - One-Shots (RW)
Hardcover
€ 16,95

Inhoud

Metropolis is de laatste tijd goed door de mangel gehaald. De ‘stad van morgen ’ is pas onlangs weer in haar volle glorie hersteld, maar haar beschermer Superman wordt vermist en de inwoners, onder wie zijn vrouw Lois Lane, hebben geen idee waar hij is.
Superman zelf bevindt zich intussen op zijn thuisplaneet, waar hij door het leven gaat als Kal-El, ondersecretaris van de Raad van Krypton. Hij leidt een rustig bestaan en is gelukkig met zijn vrouw Lyla. Maar soms zou hij willen dat er méér was… en die wens komt uit wanneer hij ontdekt dat hij beschikt over bijzondere krachten. En hoe kan het dat hij op Krypton leeft, terwijl hij zich af en toe in een flits herinnert dat de wereld waarop hij is geboren niet meer bestaat ?

GODFALL is een zesdelig verhaal van makers Joe Kelly, Michael Turner en Talent Caldwell, een unieke samenwerking tussen DC Comics en Aspen MLT, waarin een verrassende en frisse kijk wordt gegeven op de Man van Staal.

Overige productgegevens

Held/serie: Superman
Reeks/Deel: Superman - One-Shots (RW)
Taal: Nederlands
ISBN: 9788868731694
Scenarist(en): Morrison, Grant
Tekenaar(s): Kubert, Joe
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00