Suske en Wiske - Reclame 1/2/3 - Het Labyrint van de Leeuw: set

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het Labyrint van de Leeuw: set
Tweedehands, nieuwstaat
Suske en Wiske - Reclame 1/2/3
Softcover
€ 9,95

Inhoud


Het langste avontuur van Suske en Wiske. In drie albums die samen het unieke en super spannende verhaal Het Labyrint van de Leeuw vormen. Dit drieluik is meteen ook het langste verhaal van de huidige Studio Vandersteen. Het Labyrint van de Leeuw werd speciaal voor Unilever en Delhaize getekend.

Deel 1: Het Oog van Ra
Deel 2: De Krijgers van Sekhmet
Deel 3: De verboden tempel

Onze vrienden vertrekken samen met professor Barabas op geheime missie. Het is hun taak om een oud en waardevol juweel op te duiken en terug te bezorgen aan de Egyptenaren. Tijdens hun onderwaterzoektocht worden ze bijgestaan door de archeologe Nashwa. Ze zijn nog maar net aan boord van de Schelvis of Wiske slaat reeds alarm…
Ondanks de vele hindernissen op hun weg hebben onze vrienden het Oog van Ra kunnen bemachtigen. Lambik werd hierbij echter getroffen door de vloek van de godin Sekhmet. Hij krijgt 49 uur de tijd om het Oog terug te brengen naar de tempel van Sekhmet, zo niet zal Lambik eeuwig leeuw blijven!
De vijand is nog steeds niet uitgeschakeld en Lambiks laatste minuten tikken weg. Maar onze vrienden kijken niet lijdzaam toe. Samen gaan ze een van hun grootste uitdagingen aan ooit om Lambik te redden: ze betreden het Labyrint van de Leeuw.

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Geerts, Paul

Tekenaar(s)
Geerts, Paul

Uitgever
Standaard Uitgeverij

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

Sinistere site, de
1. De kwakstralen

Mijn zoeklijst

MY_SEARCH_LIST_INFO_NOT_LOGGED_IN

LOG_IN_OR_REGISTER

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00