Suske en Wiske - Door... 1 - Cromimi

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Cromimi is het eerste verhaal in een jaarlijks weerkerende hommage. Jaarlijks nodigt Standaard Uitgeverij een tekenaar en scenarist uit om een uniek verhaal voor Suske en Wiske te schrijven en te tekenen. Cromimi is van de hand van meester scenarist Yann Le Pennetier en werd getekend door de bejubelde Nederlandse tekenaar Gerben Valkema. Yann schreef een avontuur voor Suske en Wiske naar de geest van de verhalen van Willy Vandersteen. Alle typische kenmerken van de personages worden goed uitgelicht en de humor zit er vanaf het begin tot het einde in. Voor de echte Suske en Wiske-fans zitten er ook een paar verrassingen in het verhaal. Gerben maakte er een unieke artistieke interpretatie van en kijk met hedendaagse blik naar de setting en personages. Beide auteurs hebben een grote liefde voor het merk Suske en Wiske, en dat merk je. Het is een verhaal voor alle Suske en Wiske-liefhebbers.

Jerom en Lambik ontdekken dat er in het begin van de 20ste eeuw een Belgische expeditie naar de Himalaya trok. Zij vonden er een Cro-Magnon mens onder het ijs en brachten dat ijsblok mee terug naar België. De vondst werd echter opgeborgen in een diepvriezer in de kelders van het natuurhistorisch museum te Brussel en… helaas vergeten. Jerom kan zijn nieuwsgierigheid amper bedwingen en gaat samen met Suske en Wiske, Lambik en Tante Sidonia op zoek in de kelders van het museum. Als bij wonder vinden onze helden de ingevroren mens. Niets te vroeg want het ijsblok is al enige tijd aan het smelten en de Cro-Magnon mens die opnieuw tot leven komt, heeft een grote verrassing in petto...

Overige productgegevens

Held/serie: Suske en Wiske
Reeks/Deel: Suske en Wiske - Door... 1
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Vandersteen, Willy , Yann (Yannick le Pennetier)
Tekenaar(s): Valkema, Gerben , Vandersteen, Willy
Genre(s): Avontuur, Humor
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Ook beschikbaar

Cromimi
Nieuw
Suske en Wiske - Door... 1
Softcover
€ 8,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00