Bob et Bobette - Classic 3 - Le tresor de Beersel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Le tresor de Beersel
Nieuw
Bob et Bobette - Classic 3
Hardcover
€ 9,99

Inhoud

Bij Standaard verschijnen steeds 4 oudere albums tegelijk onder de naam Classic reeks. De verhalen zijn helemaal opnieuw beletterd en ingekleurd.

Een groene vleermuis zaait paniek tijdens een toneelvoorstelling in het kasteel van Beersel. Isidoor, de gids van Beersel, beweert dat de vleermuis een spook is en verliest na zijn verhaal een perkament. Als Wiske het wil nemen duikt plots de vleermuis op die het perkament ook te pakken wil krijgen. De vleermuis is geen spook maar een schattengraver die pottenkijkers op afstand moet houden voor Isidoor en zijn broer. Krijgen onze vrienden de schat van Beersel te pakken vóór die twee schurken hem vinden?

 

Une chauve-souris verte sème la panique pendant une représentation théâtrale au château de Beersel. Isidore, le guide de Beersel, prétend que cette chauve-souris est un fantôme mais en quittant nos amis, il perd un parchemin. Bobette veut le ramasser, mais la chauve-souris se précipite également sur lui. En fait, il ne s’agit pas d’une chauve-souris, mais bien d’un chasseur de trésor, frère d’Isidore, qui complote avec Isidore et son autre frère. Nos amis vont-ils arriver à localiser le trésor de Beersel avant les_trois malfaiteurs ?

Overige productgegevens

Held/serie: Suske en Wiske
Reeks/Deel: Bob et Bobette - Classic 3
Taal: Frans
ISBN: 9789002026287
Scenarist(en): Vandersteen, Willy
Tekenaar(s): Vandersteen, Willy
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00