Suske en Wiske - Diversen - De Schitterende Schetsen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Het boek is op groot formaat met harde kaft en linnen rug. Oplage 200 exemplaren. Het bevat een ex-libris én een originele halve schetspagina.

Inhoud

De schitterende schetsen is een prachtige uitgave met Suske en Wiske schetsen en potloodtekeningen van Luc Morjaeu. De blauwe potloodtekeningen worden uiteindelijk geïnkt en ingekleurd zodat je ze niet meer ziet in het album. Deze uitgave maakt het mogelijk om hier van te kunnen genieten, want eigenlijk zijn dat soort tekeningen het mooist. Hier zie je nog het ambachtelijke werk. De tekeningen komen uit de Suske en Wiske albums van de afgelopen vijf jaar.

De schitterende schetsen is een uitgave van De Fameuze Fanclub i.s.m. Stribbel Strips. Een mooie kans om origineel werk in bezit te krijgen dus!

Overige productgegevens

Held/serie: Suske en Wiske
Reeks/Deel: Suske en Wiske - Diversen
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Vandersteen, Willy
Tekenaar(s): Morjaeu, Luc
Genre(s): Artbook
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00