Suske en Wiske - Gelegenheidsuitgave - De spottende spiegel

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Deze luxe-uitgave van De spottende spiegel werd gerealiseerd ter gelegenheid van het 27ste Brabants stripspektakel in Valkenswaard op 25 en 26 Augustus 2012 en verscheen in een oplage van 400 genummerde exemplaren en 20 auteurs- en uitgeversexemplaren van A tot en met T

Net op het moment dat de spiegel van Lambik uiteenspat op de vloer valt de reclame van een spiegelverkoper in de bus. Later blijkt deze vreemd genoeg slechts één exemplaar in huis te hebben. Dat blijkt naderhand echter allemaal niet zo toevallig te zijn. De verkoper heeft snode plannen met Lambik en de verkochte spiegel speelt daar een bizarre rol in. Want die schijnt meer te kunnen dan alleen maar weerspiegelen.
Als onze vrienden Lambik vervolgens in deerniswekkende toestand aantreffen gaan ze meteen op zoek naar de oorsprong van de spottende spiegel. Maar dat gaat minder makkelijk dan gedacht. En wanneer ook Wiske en tante door de spiegel worden uitgeschakeld lijkt alle hoop verloren.

Overige productgegevens

Scenarist(en)
Gucht, Peter, van

Tekenaar(s)
Morjeau, Luc

Productgroep
Stripboeken

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00