Suske en Wiske - Speciaal - Suske en Kinky en Cosy en Wiske: de gegaste gasten

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Suske en Kinky en Cosy en Wiske: de gegaste gasten
Nieuw
Suske en Wiske - Speciaal
Softcover
€ 9,95

Inhoud

In De gegaste gasten worden Suske en Wiske en Kinky en Cosy in het kader van een heropvoedingsproject verwisseld van gezin. Dit blijkt een truc van Krimson te zijn om zich te ontdoen van zijn eeuwige vijanden.

In het Belgische jeugdtijdschrift Yeti verschenen in oktober 2014 de eerste pagina's van een verhaal waarin Suske en Wiske samen optreden met Kinky en Cosy.
De twee laatstgenoemde figuren, creaties van stripmaker Nix, zijn tweelingzusjes die volgens hun schepper zijn gebaseerd op Schanulleke. De meiden dragen dan ook een zelfde soort rode jurk als het lappenpopje van Wiske.

Ter gelegenheid van de Boekenbeurs in Antwerpen bundelden de makers van beide strips de krachten om hun creaties samen een avontuur te laten beleven. Het resultaat van deze samenleving is het album De gegaste gasten.

Het scenario van het verhaal werd geschreven door Nix en Peter Van Gucht. Het tekenwerk werd verzorgd door de maker van Kinky en cosy en Luc Morjaeu.

Overige productgegevens

Held/serie: Suske en Wiske
Reeks/Deel: Suske en Wiske - Speciaal
Scenarist(en): Gucht, Peter van , Nix (Marnix Verduyn)
Tekenaar(s): Morjaeu, Luc , Nix (Marnix Verduyn)
Genre(s): Humor
Uitgever: Yeti

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00