Takuan 5 - De moeder van alle pijn

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De crypte van Bethlehem is een grot in het zuiden van Frankrijk, een vroegere schuilplaats van de Katharen en in de eeuwen daarna het centrum van het vampirisme.
Vrouwe Esclarmonde is op weg daarheen om Jael te zoeken, de allereerste vampier. Alleen daar kan ze bevrijd worden van de vreselijke vloek die haar dwingt iedere nacht zoveel mogelijk bloed te drinken. 
Uit liefde voor deze vrouw reist Takuan met haar mee, met in zijn kielzog Adso, Rebecca en Bandolphe, maar door toedoen van de zonderlinge priester Basilus dreigt hun reis te eindigen op de brandstapel...

Overige productgegevens

Held/serie: Takuan
Reeks/Deel: Takuan 5
ISBN: 9789034327208
Scenarist(en): Tendre, Serge Le
Tekenaar(s): Taduc, Olivier
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Arboris

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00