Tamara 1 - Hoeveel?!

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De bitterzoete belevenissen een van slecht in haar vel zittende puber en haar bijdehante halfzusje.
Geweldig! Tamara's moeder heeft eindelijk een nieuwe vriend! Het enige probleem is dat de meneer in kwestie een gewiekst dochtertje van zeven heeft, Yoli genaamd. En wie mag voor kindermeisje spelen wanneer ons verliefde stel geniet van hun pas verworven geluk? Tamara, natuurlijk! Tamara is het prototype van een pubermeisje: onbeantwoorde liefdes zijn aan de orde van de dag, ze is veel te zwaar en ze zit vol complexen. Ze heeft geen vriendinnen of vriendjes. De innigste contacten die ze onderhoudt, zijn die met de weegschaal en de spiegel in de badkamer. Maar de komst van de onstuimige Yoli brengt daar verandering in. Want Yoli is handig, rebels, duivels aantrekkelijk en erg slim! Ze weet bijvoorbeeld heel wat meer over liefdesaangelegenheden dan haar grote halfzus...
O ja, nog iets: Yoli heeft een ander kleurtje dan haar barbiepop. Als je vader Chico heet en in Rio de Janeiro is geboren, dan ligt dat voor de hand.
U bent gewaarschuwd: TAMARA is geen gewone gagstrip. TAMARA geeft méér: emotie.

Overigens is Tamara niet voortdurend het mikpunt van spot van een stel sadistische auteurs: aan het eind van elk album overwint ze zichzelf en zien we haar bijvoorbeeld in de armen van een jongen. Want ook al kan de humor in "Tamara" soms wreed zijn, de uiteindelijke boodschap is optimistisch!

Overige productgegevens

Held/serie: Tamara
Reeks/Deel: Tamara 1
ISBN: 9789031425075
Scenarist(en): Zidrou (Benoît Drousie)
Tekenaar(s): Darasse, Christian
Genre(s): Humor
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00