Tanatos 2 - De dag van de chaos

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De dag van de chaos
Nieuw
Tanatos 2
Hardcover
€ 16,95

Inhoud

Tanâtos, bijgenaamd "De zoon van de dood" of "De man met duizend gezichten", verschijnt in december 1913, wanneer de socialisten nog proberen de oorlog te vermijden en de oorlogszuchtige hartstocht van de regering te bestrijden. De misdadiger wenst dit gunstige klimaat te gebruiken om de rijkste man van de wereld te worden. Zijn vermommingsvermogen, zijn onbeperkte middelen, zijn uitzonderlijke intelligentie en zijn gebrek aan medelijden maken het mogelijk misdaden en intriges te verzinnen met een totale onverschilligheid voor de slachtoffers. Twee mannen, commissaris Bernin en Louis Victor, een briljante detective, keren zich dapper tegen degene die de Meester van de Wereld wil worden ...

Jean-Yves Delitte, de tekenaar van de reeksen De Neptunus, De Nieuwe Tsaren en De Tijgerbrigades illustreert met talent een scenario van Didier Convard die de succesvolle reeksen De Geheime Driehoek en Sneeuw heeft geschreven.

Overige productgegevens

Held/serie: Tanatos
Reeks/Deel: Tanatos 2
ISBN: 9789069695686
Scenarist(en): Convard, Didier
Tekenaar(s): Delitte, Jean-Yves
Genre(s): Oorlog
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00