Tanatos 3 - Het mysterie van de Lusitania

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het mysterie van de Lusitania
Nieuw
Tanatos 3
Hardcover
€ 16,95

Inhoud

Zal Tanâtos het atomische wapen in de wacht kunnen slepen ? Dat zul je ontdekken in het derde deel van deze adembenemende reeks. Februari 1915. Een militaire basis die van de rest van de wereld is afgesneden racet tegen de klok. De wetenschappers moeten zo snel mogelijk Appolyon-7 vervaardigen - een helse wapen waarmee Duitsland overwonnen zou kunnen worden. Het wapen wakkert de hebzucht van Tanâtos aan, maar ondanks zijn voortreffelijke intelligentie zal hij er niet in slagen de overbeveiligde militaire basis binnen te dringen. Dat is Tanâtos' eerste mislukking ooit, maar het zou deel kunnen uitmaken van een duivels en zorgvuldig opgesteld plan...

Didier Convard die de succesvolle reeks De Geheime Driehoek heeft geschreven en Jean- Yves Delitte, de tekenaar van de reeksen De Neptunus, De Nieuwe Tsaren en De Tijgerbrigades zetten op een briljante manier hun verkenning van de oorlogswaanzin en de fascinatie van de mensheid voor het kwaad voort. Wie zal de genie van het kwaad tegenhouden?

Overige productgegevens

Held/serie: Tanatos
Reeks/Deel: Tanatos 3
ISBN: 9789069693156
Scenarist(en): Convard, Didier
Tekenaar(s): Delitte, Jean-Yves
Genre(s): Oorlog
Uitgever: Glénat

In deze reeks

Pakket delen 1-4
1. Het bloedige jaar
2. De dag van de chaos

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00