Tanguy en Laverdure - Classics 1 - De bedreigde Mirage F1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De bedreigde Mirage F1
Nieuw
Tanguy en Laverdure - Classics 1
Softcover
€ 9,95

Inhoud

Een splinternieuw Tanguy en Laverdure-verhaal op tekst van Jean Michel Charlier… hoe is dat mogelijk? Toch is dat hier het geval, want De bedreigde Mirage F1 en het vervolg, dat volgend jaar zal verschijnen, zijn een bewerking in stripvorm van een in 1970 door Charlier geschreven Tanguy en Laverdure-roman. De tekeningen zijn van de hand van Matthieu Durand, die dicht bij de oorspronkelijke aanpak van Albert Uderzo is gebleven, maar toch een hedendaags uiterlijk aan zijn pagina’s weet te geven.
Vier buitenlandse piloten (een Amerikaan, een Italiaan, een Duitser en een Zuid-Afrikaan) zijn naar de vliegbasis van Istres gekomen om de Mirage F1 te testen voor eventuele aankoop door hun eigen luchtmacht. Tijdens de testvluchten doen zich keer op keer vreemde storingen voor en diverse malen weten Tanguy en Laverdure nog maar net te voorkomen dat er een toestel neerstort. Het lijken telkens technische onvolkomenheden van het toestel te zijn, maar Tanguy begint te vermoeden dat er sprake is van een subtiele vorm van sabotage. Samen met een monteur en een ingenieur probeert hij vast te stellen of hij gelijk heeft. Op Laverdure kan hij niet rekenen, want die is verliefd op de rijke erfgename van een grootwinkelbedrijf, die haar uiterste best doet om Ernest ervan te overtuigen te stoppen met dat ‘onnozele vlieggedoe’!

Overige productgegevens

Held/serie: Tanguy en Laverdure
Reeks/Deel: Tanguy en Laverdure - Classics 1
ISBN: 9789034306784
Scenarist(en): Charlier, Jean-Michel
Tekenaar(s): Durand, Matthieu
Genre(s): Vliegtuigen
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

De bedreigde Mirage F1
Nieuw
Tanguy en Laverdure - Classics 1
Hardcover
€ 19,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00