Tanguy en Laverdure 4 - Geheime missies - luxe bundeling

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Geheime missies - luxe bundeling
Nieuw
Tanguy en Laverdure - integraal Luxe
Luxe
€ 59,95

Inhoud

In dit boek zijn de volgende verhalen van de reeks opgenomen: "Speciale opdracht", "De zwarte engelen", "Eerste opdracht", "Zijn grote droom" en "Valstrik voor een piloot".

Speciale Opdracht, het verhaal waarin tekenaar Jijé het tekenwerk overneemt van Albert Uderzo, is door zijn grotere lengte van 61 pagina’s meteen een bijzonder geval. Het avontuur draait om de levering aan India van een groot aantal Mirages IIIC. Tanguy, Laverdure en hun collega’s hebben de taak de toestellen zo goed mogelijk voor de dag te laten komen, maar worden daarbij tegengewerkt door de concurrentie, die alle middelen inzet om de Fransen dwars te zitten.

In De zwarte Engelen worden de piloten naar Midden-Amerika gestuurd, waar de Franse regering steun verleent aan een bevriende natie, die bedreigd wordt door de dictator van het buurland. Deze speelt een sluw spel om aan een reden te komen het buurland binnen te vallen, en de twee piloten dreigen daar het slachtoffer van te worden.

De drie overige verhalen in dit boek zijn elk 16 bladzijden lang en spelen aan het eind van de vijftiger jaren, als Tanguy en Laverdure nog in opleiding zijn. Niet veel mensen zullen deze verhalen kennen, omdat twee van de drie in het Nederlands alleen eerder gepubliceerd zijn in de pocketreeks Pepparade en verder nooit in album verschenen zijn.

Overige productgegevens

Held
Tanguy en Laverdure

Reeks/Deel
Tanguy en Laverdure 4

ISBN
9789034306111

Scenarist(en)
Charlier, Jean-Michel

Tekenaar(s)
Jijé (Joseph Gillian)
Uderzo, Albert

Uitgever
Arboris

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

26. Gevangene van de Serviërs
27. Operatie Opium
28. Vlucht 501
29. Klopjacht in Guyana
30. De derde factor

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00