Complete Tanguy en Laverdure 7 - De maand van de vampier

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De maand van de vampier
Nieuw
Complete Tanguy en Laverdure 7
Luxe
€ 59,95

Uitgave omschrijving

De luxe versie heeft een stofomslag met speciale folieafwerking, bevat een speciale ex-libris met reliëfdruk en is gelimiteerd op 200 exemplaren.

Inhoud

Voor de reeks Tanguy en Laverdure schreef auteur Jean-Michel Charlier graag verhalen die zich uitstrekten over twee albums. Dat stelde hem in staat dieper in te gaan op de personages en intriges waar zijn helden mee te maken kregen. De twee verhalen van albumlengte die de kern van dit boek vormen, zijn ook zo'n dubbelverhaal, dat zich grotendeels afspeelt in Frankrijk. Daarnaast is ook een in 1970 door Charlier geschreven Tanguy en Laverdure-roman opgenomen in deze bundel.

Tekenaar Jijé, bekend van Jan Kordaat, Jerry Spring en diverse andere reeksen, laat in deze verhalen zien dat hij een van de beste realistische tekenaars van de twintigste eeuw is, terwijl scenarist Jean-Michel Charlier de topkwaliteit levert die we van hem gewend zijn. Een uitgebreid dossier met zeldzame documenten uit de archieven van Charlier en Jijé, en diverse pagina's die nog nooit in het Nederlands verschenen, zijn aan het boek toegevoegd.

Bevat de volgende verhalen: Het vliegtuig dat zijn piloten vermoorde, De vleugels van de vampier en Het hol van de vampier.

Overige productgegevens

Held/serie: Tanguy en Laverdure
Reeks/Deel: Complete Tanguy en Laverdure 7
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034307118
Scenarist(en): Charlier, Jean-Michel
Tekenaar(s): Jijé (Joseph Gillian)
Genre(s): Vliegtuigen
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

De maand van de vampier
Nieuw
Complete Tanguy en Laverdure 7
Hardcover
€ 29,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00