Complete Tanguy en Laverdure 8 - Evacuatie uit Sarrakat

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Evacuatie uit Sarrakat
Nieuw
Complete Tanguy en Laverdure 8
Hardcover
€ 29,95

Inhoud

Omdat Jean-Michel Charlier voor deze reeks heel vaak langere verhalen schreef, die over twee à drie albums verdeeld werden, zal Arboris deze klassieke serie gaan uitgeven in de vorm van bundelingen die de indeling van de schrijver respecteren, dwz. per twee à drie verhalen per uitgave, met telkens een toegevoegd dossier met achtergrondinformatie over de auteurs en de eerste Nederlandstalige publicaties, een en ander voorzien van bijbehorende illustraties. Alle verhalen zijn opnieuw vertaald en geletterd. Uiteraard zullen de verhalen nu ook voor het eerst helemaal compleet in album verschijnen, dus zonder de inkortingen die diverse verhalen in het verleden hebben moeten ondergaan.

Voor de reeks Tanguy en Laverdure schreef auteur Jean-Michel Charlier graag verhalen die zich uitstrekten over twee albums, omdat hij dan zijn plots beter kon uitdiepen. De twee verhalen van albumlengte die de kern van dit boek vormen, zijn ook weer zo'n dubbelverhaal. We keren daarin terug naar het Arabische koninkrijk Sarrakat, dat we al hebben leren kennen in 'De complete Tanguy en Laverdure' deel 6. Verder is ook de tweede helft van de in 1970 door Charlier geschreven Tanguy en Laverdure-roman opgenomen in deze bundel.

Bevat de volgende verhalen: Het vliegtuig dat zijn piloten vermoordde, Gevaarlijke opdracht en De verdwenen DC-8.

Overige productgegevens

Held/serie: Tanguy en Laverdure
Reeks/Deel: Complete Tanguy en Laverdure 8
ISBN: 9789034307125
Scenarist(en): Charlier, Jean-Michel
Tekenaar(s): Jijé (Joseph Gillian)
Genre(s): Vliegtuigen
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Evacuatie uit Sarrakat
Nieuw
Complete Tanguy en Laverdure 8
Luxe
€ 59,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00