Complete Tanguy en Laverdure 9 - Delta airways

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Delta airways
Nieuw
Complete Tanguy en Laverdure 9
Luxe
€ 59,95

Uitgave omschrijving

De luxe versie heeft een stofomslag met speciale folieafwerking, bevat een speciale ex-libris met reliëfdruk en is gelimiteerd op 200 exemplaren.

Inhoud

Omdat Jean-Michel Charlier voor deze reeks heel vaak langere verhalen schreef, die over twee à drie albums verdeeld werden, zal Arboris deze klassieke serie gaan uitgeven in de vorm van bundelingen die de indeling van de schrijver respecteren, dwz. per twee à drie verhalen per uitgave, met telkens een toegevoegd dossier met achtergrondinformatie over de auteurs en de eerste Nederlandstalige publicaties, een en ander voorzien van bijbehorende illustraties. Alle verhalen zijn opnieuw vertaald en geletterd. Uiteraard zullen de verhalen nu ook voor het eerst helemaal compleet in album verschijnen, dus zonder de inkortingen die diverse verhalen in het verleden hebben moeten ondergaan.

Tekenaar Jijé, bekend van Jan Kordaat, Jerry Spring en diverse andere reeksen, wordt tijdens de productie van deze verhalen ziek en kan de cyclus niet afmaken, waarna de jonge tekenaar Serres hem te hulp komt en de serie voltooit. Een uitgebreid dossier met zeldzame documenten uit de archieven van Charlier, Jijé en Serres, en diverse pagina's die nog nooit in het Nederlands verschenen, zijn aan het boek toegevoegd.

Na hun avonturen in het Arabische koninkrijk Sarrakat, waarbij ze keer op keer buiten hun boekje zijn gegaan, zijn Tanguy en Laverdure niet te handhaven in het Franse leger. Het tweetal krijgt het aanbod om over twee jaar weer dienst te nemen in hun oude functie en in de tussentijd voor de geheime dienst te werken, maar ze slaan dat voorstel af en gaan werken voor de particuliere vliegtuigmaatschappij Delta Airways, die in nogal schimmige zaken verwikkeld blijkt.

Bevat de volgende verhalen: Het geheimzinige Delta squadron, Operatie Donder en De helse vlucht.

Overige productgegevens

Held/serie: Tanguy en Laverdure
Reeks/Deel: Complete Tanguy en Laverdure 9
ISBN: 9789034307477
Scenarist(en): Charlier, Jean-Michel
Tekenaar(s): Jijé (Joseph Gillian)
Genre(s): Vliegtuigen
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Delta airways
Nieuw
Complete Tanguy en Laverdure 9
Hardcover
€ 29,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00