Taniguchi - Collectie / Mijn Jaar 1 - Lente

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Lente
Nieuw
Taniguchi - Collectie / Mijn Jaar 1
Hardcover
€ 18,00

Inhoud

Veel van Taniguchi's eigen ervaringen als beginnend mangatekenaar verwerkte hij in Een Dierentuin in de Winter. Vandaag doet hij trouwens zelf een beroep op vier assistenten om hem te helpen voor onder meer deze manga. Voor wie dacht dat het een one-shot is, heeft het voorlopig nog bij het rechte eind. Maar de mangaka heeft al een vervolg in het achterhoofd dat hij graag wil uitwerken. Daarin start hij met hoe het Hamaguchi ondertussen als zelfstandig tekenaar verging, hoe zijn samenwerkingen met verschillende scenaristen verliep en hoe (en dit is een spoiler alert) Mariko van haar niet omschreven ziekte genas en met Hamaguchi trouwde.

Op scenario van de nu en dan in Japan verblijvende scenarist Jean David Morvan werkt Taniguchi aan het vierluik Mon Année dat bij Dargaud zal verschijnen. Voor het eerst werkt hij rechtstreeks in kleur en op een Europese stripleest geschoeid. In Mon Année verstrijkt een volledig jaar waarin een gehandicapt, achtjarige meisje geconfronteerd wordt met veel veranderingen ineens bij zichzelf, haar familie en op school waar ze na de lente niet meer welkom is. In november verschijnt het eerste deel.

Daarnaast maakt Taniguchi voor de niet-vertaalde mangacollectie Sakka van Casterman de mangawestern Ten No Taka - Sky Hawk over twee samoerai die aan de zijde van de Sioux-indianen tegen de blanken vechten.

 

Overige productgegevens

Held/serie: Taniguchi - Collectie
Reeks/Deel: Taniguchi - Collectie
Subreeksen/Deel: Mijn Jaar 1
ISBN: 9789085581796
Scenarist(en): Morvan, Jean-David
Tekenaar(s): Taniguchi, Jirô
Genre(s): Roman
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00