Tatanka 1 - Bijtwond

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Bijtwond
Nieuw
Tatanka 1
Hardcover
€ 16,95 € 5,95

Inhoud

Tatanka is een nieuwe vijfdelige reeks van Medusa getekend door Gaël Séjourné (Lance Crow Dog en UUR U 2) met Joël Callède aan de schrijftafel. Van de laatste verschenen o.a. De Keuken van de Duivel en de gevangenisthriller High Security. Hij maakt ook deel uit van het kransje scenaristen die Jean Van Hamme uitnodigde voor de spin-off XIII Mystery.

Korte inhoud: De militanten van de dierenrechtenvereniging Tatanka voeren een voortdurende strijd tegen proefnemingen op dieren. Voor hen is het leven van een dier minstens even veel waard als een mensenleven. Ze schrikken er niet voor terug om met heuse commandomissies binnen te dringen in onderzoekslabo’s om dieren te bevrijden. Hun recentste missie is echter mislukt en ze bevinden zich hierdoor zeer snel in het hart van een duistere zaak waarbij veel op het spel staat. Ze worden de perfecte zondebok voor de autoriteiten die te maken krijgen met een grote volksgezond-heidscrisis. Er is sprake van een ziekte die verspreid wordt door dieren. Een onbekende maar dodelijke ziekte…
 

Overige productgegevens

Held/serie: Tatanka
Reeks/Deel: Tatanka 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789461570284
Scenarist(en): Callède, Joël
Tekenaar(s): Séjourné, Gaël
Genre(s): Politiek, Roman
Uitgever: Medusa

In deze reeks

2. Besmetting
3. Mutatie

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00