Team Rafale 5 - Black Shark

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Black Shark
Nieuw
Team Rafale 5
Hardcover
€ 17,99

Uitgave omschrijving

Heruitgave. Herdrukt omdat de eerste druk een verkeerde cover had.

Inhoud

Centre d’Essai des Landes (CEL). De Black Shark-drone toont een staaltje van verbluffende efficiëntie aan een uitgelezen groep generaals en overheidspersoneel.

Londen. De twee Black Sharks worden op een internationaal wapensalon gestolen door een mysterieus paramilitair commando, ondersteund door een zware Skycrane-helikopter.

Schotland. Terwijl de volgende G8 wordt voorbereid in een onrustig sfeertje, landen Tom en Jessica met hun Rafale op een RAF-basis. Zij gaan deel uitmaken van de presidentiële luchtescorte.

De Orkneyeilanden. Een mysterieuze groep die zich ‘Anarchy 2012’ laat noemen, legt de laatste hand aan de voorbereidselen van een ultrageheime actie met als doelwit het Schotse kasteel waar de staatsleiders elkaar zullen ontmoeten.

Voor onze helden begint de routine van bewakingsvluchten, een routine die grondig in de soep draait wanneer een dichte mist de radio en de radar verstoort. Wanneer een Apache-helikopter wordt neergehaald, is er geen twijfel meer: de G8 wordt aangevallen.

Overige productgegevens

Held/serie: Team Rafale
Reeks/Deel: Team Rafale 5
ISBN: 9789031438082
Scenarist(en): Zumbiehl, Frédéric
Tekenaar(s): Lourenco, Michel
Genre(s): Vliegtuigen
Uitgever: Dupuis

Ook beschikbaar

Black Shark
Nieuw
Team Rafale 5
Softcover
€ 9,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00