Titeuf 13 - Word toch eindelijk volwassen, Titeuf

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Word toch eindelijk volwassen, Titeuf
Nieuw
Titeuf 13
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Het leven van Titeuf is een rollercoaster. Vroeger kreeg hij altijd klappen als hij probeerde een meisje te versieren. En nu... kan hij ineens kiezen tussen twéé kandidates die hem wel zien zitten, Nadia en Ramatou. Je zou er toch gek van worden. Of... kun je misschien ook twee halftime vriendinnetjes hebben? De vader van François heeft tenslotte ook twee halftime baantjes. Hm, is dat een kinderachtige vraag? Want hij is nu tenslotte geen kind meer en het wordt tijd om zich volwassen te gedragen. En een tandje bij te steken. Hij wordt een jongeman. Dan veranderen er dingen. Dan mag je meisjes op de mond kussen. Er wordt zelfs verteld dat je lichaam gaat veranderen... een beetje zoals bij de Hulk, waarschijnlijk. Maar als je volwassen wordt, heb je daar dan een knop voor die je aan of uit kunt zetten? Of gebeurt het zomaar ineens? Zou er een manier zijn waarmee je het proces kunt versnellen? Bestaan er misschien pilletjes voor?

De beroemd-ruchtste knul uit de stripwereld is terug. In dit vervolgverhaal - waarin opgroeiende kinderen het centrale thema vormen - beleeft Titeuf situaties die én hilarisch zijn, en uit het leven gegrepen. Een album dat bewijst dat Zep continu op zoek gaat naar vernieuwing én ook spijkers met koppen blijft slaan.

Overige productgegevens

Held/serie: Titeuf
Reeks/Deel: Titeuf 13
ISBN: 9789491684975
Scenarist(en): Zep (Philippe Chappuis)
Tekenaar(s): Zep (Philippe Chappuis)
Genre(s): Humor, Volwassen
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00