Tom Carbon 1 - In goed gezelschap

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Je bent iemand die vergeten was kind te zijn tijdens je kindertijd, je bent jong en wil dit nog lang blijven, of je hebt een krokodil die graag pudding eet. Nou, dan heb je het met deze strip goed getroffen! Een totaal nieuw ingekleurde en geremasterde heruitgave van de eerste verhalen van Tom Carbon, die je een duik in de knotsmaffe wereld van deze babbelzieke held laten maken.

Waarom kunnen croissantjes eigenlijk niet praten? Hoe maak je een wolf vegetariër? Hoe smaakt gemarineerde goochelkip? Schreeuwen deze vragen om een antwoord? Dan moet je dit album zeker lezen en word expert in de Carbonologie!

Overige productgegevens

Held/serie: Tom Carbon
Reeks/Deel: Tom Carbon 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789070060046
Scenarist(en): Fritzgerald (Gert Wijninckx) , Letzer, Laurent
Tekenaar(s): Cromheecke, Luc
Genre(s): Humor, Satire
Uitgever: Strip2000

In deze reeks

2. Koude kunstjes
5. De knetterende gek
7. Tannenbaum

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00