Toorn van Fantômas, de 1 - Onthoofd

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Onthoofd
Nieuw
Toorn van Fantômas, de 1
Hardcover
€ 16,95

Inhoud

Parijs, 1911.
Het volk troept samen voor de executie van een van de grootste misdadigers van de lichtstad. Zestien jaar lang heeft Fantômas ongestraft terreur gezaaid. Zestien vreselijke, maar tegelijk ook razend spannende jaren voor politie-inspecteur Juve die er haast weemoedig van wordt! Maar dan, tijdens een theatervoorstelling over zijn leven, staat Fantômas op uit de doden en zorgt voor een slachtpartij onder de acteurs en toeschouwers.

Fantômas is een personage uit de Franse populaire literatuur van het begin van de twintigste eeuw. Hij is een meester-crimineel en de incarnatie van het absolute kwaad. Fantômas draagt een masker en een spannend kostuum: het maakt hem de allereerste superheld- of beter - superslechterik van de geschiedenis!

De plot van dit eerste deel van een drieluik leest als een roman noir, maar Fantômas is tegelijk ook een fascinerende én angstaanjagende historische strip. Van kleurpotloden over pastel tot aquarel: de grafiek en het kleurgebruik van tekenares Julie Rocheleau zijn ronduit fantastisch!

Overige productgegevens

Held/serie: Toorn van Fantômas, de
Reeks/Deel: Toorn van Fantômas, de 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789462100831
Scenarist(en): Bocquet, José Louis
Tekenaar(s): Rocheleau, Julie
Genre(s): Historisch
Uitgever: Blloan

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00