Tramp 10 - Het vervloekte vrachtschip

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Yann Calec is terug uit Indochina. Met het geld van de erfenis van zijn vader koopt hij een oud vrachtschip en start zijn eigen rederij op. Maar niet iedereen is blij met zijn terugkeer naar Normandië. Er hangt een prijskaartje aan zijn herwonnen onafhankelijkheid: Yann moet afrekenen met het wantrouwen van de andere reders die in hem een nieuwe concurrent zien en met het getouwtrek van de vakbonden. En dan valt alles in het water als hij in het ruim van zijn schip een lijk vindt: zou er een vloek rusten op het vrachtschip?

Na 9 albums, in drie cycli, vormt dit 10de avontuur van Tramp een losstaand verhaal. Een absolute referentie in de klassieke avonturenstrip.

Overige productgegevens

Held/serie: Tramp
Reeks/Deel: Tramp 10
ISBN: 9789085582526
Scenarist(en): Kraehn, Jean-Charles
Tekenaar(s): Jusseaume, Patrick
Genre(s): Avontuur, Thriller
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00