Tristan 14 - Dracula

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Dracula
Nieuw
Tristan 14
Softcover
€ 9,99

Inhoud

"Ik ben Vlad III Basarab, de tweede zoon van Vlad Dracul, prins van Valachië." Zo worden Tristan en zijn twee reisgezellen verwelkomd in het diepst van de Karpaten, tijdens een verschrikkelijke sneeuwstorm, wanneer ze het kasteel van Târgoviste bereiken. Tristan en zijn vriend Venceslas, een steenhouwer, werden aangeworven door hun reisgezel, Liviu, om in Bratislava de spectaculaire verbouwingswerken te leiden die prins Vlad Dracul wil laten uitvoeren aan zijn kasteel. Ter plaatse hoort Tristan al gauw verontrustende geruchten: er wordt verbloemd gesproken over mysterieuze en terugkerende verdwijningen van kinderen, jonge mannen en vrouwen die plots verdwijnen zonder dat men ooit nog iets over hen hoort.

Geadopteerd door de prins, die er bij hem op aandringt dat hij zijn zoon Vladi de grondbeginselen van de architectuur bijbrengt, probeert Tristan die vreemde verdwijningen te onderzoeken.

Overige productgegevens

Held/serie: Tristan (Xan)
Reeks/Deel: Tristan 14
ISBN: 9789030369479
Scenarist(en): Frissen, Jerry
Tekenaar(s): Cornette, Jean-Luc , Pleyers, Jean
Genre(s): Avontuur, Historisch
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00