Tschaï - Integraal 3 - Boek 3: De Dirdir

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Boek 3: De Dirdir
Nieuw
Tschaï - Integraal 3
Hardcover
€ 22,50

Inhoud

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid is op aarde een boodschap ontvangen van een andere planeet! 212 jaar later komt het ruimteschip Explorer IV aan in een baan om deze planeet en wordt bijna onmiddellijk vernietigd met een ruimteafweerraket. De enige overlevende van de ramp is Adam Reith, die met zijn dropship neerstort in de jungle van Zuid-Kotan. De voormalige militair zal het van zijn buitengewone aanpassingsvermogen moeten hebben om te overleven op deze bizarre en meedogenloos wilde wereld, die door zijn bewoners ‘Tschai’ wordt genoemd.

In hun zoektocht naar sequijnen zijn onze drie avonturiers — Adam, Traz en Anacho — ver gegaan. Héél ver. Want wie is er nu wreed? Degene die z’n bezittingen verdedigt, of degene die moord om te stelen? Adam Reith, Amerikaans astronaut, is nog steeds vastbesloten om van de planeet Tschai af te geraken, en laat geen middel onbenut om z’n doel te bereiken.

Dit derde deel bevat een herziene uitgave van de softcoverdelen 5 en 6. Het dossier focust op de verschillende uitgaves van Tschai in het Nederlands en het pionierswerk van de vertalers.

Overige productgegevens

Held/serie: Tschaï
Reeks/Deel: Tschaï - Integraal 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463946087
Scenarist(en): Morvan, Jean-David , Vance, Jack
Tekenaar(s): Li-An (Jean-Michel Meyer)
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

1. Boek 1: De Chasch
2. Boek 2: De Wankh
4. Boek 4: De Pnume

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00