TT Assen circuit van Drenthe - Tussen hoge hakken en smeerolie (incl. tasje)

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Tussen hoge hakken en smeerolie (incl. tasje)
Nieuw
TT Assen circuit van Drenthe
Hardcover
€ 29,95

Inhoud

De TT Assen op het circuit van Drenthe is al lang een wereldwijd bekend icoon. Enige gezapigheid en vanzelfsprekendheid liggen op de loer. En dus dacht Michel Berends dat het tijd was eens een ludiek-kritisch statement te maken in samenwerking met striptekenaar Stefan den Hartog en concept-maker Liesbeth Grit.
De auteurs zien de TT als het carnaval van het Noorden. De hele samenleving weerspiegelt zich erin en alle facetten komen aan de orde: historie, politiek, binnenstad, kermis, de TT-kathedraal, campings, de local VIPS maar ook de pitspoezen of racebabes maken hun opwachting in deze bonte presentatie.

Den Hartog heeft een eigenwijze en schmierende stijl van tekenen, en bereikt met zijn ogenschijnlijk eenvoudige aanpak een overtuigend vet resultaat. Grit stond hem terzijde met haar, zoals ze het zelf zegt, vileine brein en wist Den Hartog te inspireren met cartooneske concepten met scherpe teksten.
Maar zoals het altijd gaat met een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor een eindresultaat: ook dit drietal jutten elkaar op, verbeterden elkaar, kwamen tot sterkere oplossingen en uiteindelijk ligt er een origineel stripboek dat zeker zijn weg zal vinden naar alle liefhebbers, die de TT en haar Assen in hun hart sluiten.

De uitgave Tussen hoge hakken en smeerolie - een beeldverhaal over überhaantjes en überhennetjes verscheen in gebonden hardcover editie van 750 exemplaren. Het heeft een vierkant formaat van 27,5 x 27,5 cm, is geheel uitgevoerd in kleur en telt 84 pagina’s. Het boek wordt geleverd met bijbehorende papieren tas (zie foto)

De uitgave is meteen een klapper, want het lijkt erop dat de geproduceerde oplage snel uitverkocht zal zijn.

Overige productgegevens

Held/serie: TT Assen circuit van Drenthe
Reeks/Deel: TT Assen circuit van Drenthe
ISBN: 9789050481632
Scenarist(en): Berends, Michel
Tekenaar(s): Grit, Liesbeth , Hartog, Stefan den
Uitgever: Philip Elchers

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00