Tweede Wereldoorlog in Strip, de 4 - Moskou, veldtocht naar Rusland

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Bijna slaagt de Duitse dictator erin om Rusland op de knieën te brengen, maar hij maakt een misrekening en zijn troepen raken in de greep van de winter: de opmars wordt verstikt in modder, sneeuw en ijs. De Russische troepen zijn beter toegerust voor de winter en bovendien strijden in het door Duitsland bezette gebied Russische partizanen, die de wandaden van de Duitsers meedogenloos afstraffen. De Jappen bombarderen Pearl Harbour en Amerika schaart zich aan de kant van de geallieerden. In Noord-Afrika wordt Rommel verslagen, maar Hitler wil niet van opgeven weten. Toch heeft de oorlog een keerpunt bereikt.

Overige productgegevens

Held/serie: Tweede wereldoorlog in strip
Reeks/Deel: Tweede Wereldoorlog in Strip, de 4
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Dupuis, Pierre
Tekenaar(s): Dupuis, Pierre
Uitgever: Amsterdam Boek

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00