Tyndall 2 - Cael-at-Raem

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Er hangt een donkere wolk boven de wereld Tyndall. Na enkele jaren van betrekkelijke vrede stijgt de spanning in het Noorden, waar talrijke clans strijden om de heerschappij. De 66-jarige oorlog ligt bij velen nog vers in het geheugen en ze vrezen dan ook dat deze schermutselingen zullen leiden tot een nieuwe oorlog tussen Ryendor en Codora. De jonge Fynn is voortbestemd een belangrijke rol in de strijd om Tyndall te gaan spelen, maar zelf weet hij dat nog niet, als hij besluit om met een groep mee te reizen naar het Noorden...

Overige productgegevens

Held/serie: Tyndall
Reeks/Deel: Tyndall 2
ISBN: 9789034326591
Scenarist(en): Peborgh, Luc van
Tekenaar(s): Broeders, Ken
Genre(s): Avontuur, Geschiedenis
Uitgever: Arboris

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00