U-Boot 1 - Boek 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Bevat:
1 Doctor Mengel
2 Herr Himmel

In mei 1957 gaat een expeditie van Engelse cartografen op weg om de loop van de Amazone te verkennen tussen de handelspost Obidos en de stad Manáos. Ze ontdekken het onttakelde karkas van een Duitse onderzeeër uit de Tweede Wereldoorlog, een U-boot, gestrand in het oerwoud en aangevreten door roest en door de tand des tijds. Deze duikboot koos in maart 1945 het ruime sop met bestemming Brazilië. Er leek een vloek te rusten op de kapitein en zijn bemanning. In 2059 zal een jonge student uit Venetië, die gefascineerd is door het geheimzinnige verhaal over de U-boot, een macabere enn opzienbarende ontdekkig doen. Hij bekoopt het met zijn leven.


Dit uitgekiend opgebouwde stripverhaal, tussen historisch zeevaartverhaal en internationale thriller en met op de achtergrond een financieel en medisch schandaal, houdt de lezer van begin tot einde in zijn greep.

Jean-Yves Delitte werd in 1963 in België geboren. Na zijn opleiding tot architect publiceerde hij in 1984 zijn eerste strippagina's bij Le Lombard. Hij ontmoet vervolgens in 1986 Philippe Richelle, met wie hij voor Casterman de reeks Achter de schermen van de macht maakt. Daarna volgen verscheidene succesreeksen bij Glénat, waaronder De Tijgerbrigades, De Neptunus, Tanátos en Black Crow.

Overige productgegevens

Held/serie: U-Boot
Reeks/Deel: U-Boot 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9782356483263
Scenarist(en): Delitte, Jean-Yves
Tekenaar(s): Delitte, Jean-Yves
Genre(s): Avontuur, Oorlog
Uitgever: 12 bis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00