U-Boot 2 - Jude

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Mei 1951. In het nog ongerepte Amazonewoud ontdekt een expeditie van Engelse carthografen het aftakelende karkas van een Duitse onderzeeƫr uit de Tweede Wereldoorlog. Wat is er gebeurd met de bemanning, die in maart 1945 een gewelddadige dood vond, ergens op de atlantische oceaan?

Venetiƫ, juni 2059. Meer dan een eeuw later worden een student en zijn professor om het leven gebracht. In september van datzelfde jaar doet zich een geheimzinnige explosie voor boven in een wolkenkrabber, waarbij eveneens een dode valt. Welk verband bestaat er tussen deze feiten? Een groep mannen zet alles op alles om het raadsel op te lossen, met gevaar voor eigen leven. Anderen zijn al even vastbesloten om de gebeurtenissen in de doofpot te stoppen. En het ergste moet nog komen. Een bloedige afloop lijkt onvermijdelijk.

Overige productgegevens

Held/serie: U-Boot
Reeks/Deel: U-Boot 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088104817
Scenarist(en): Delitte, Jean-Yves
Tekenaar(s): Delitte, Jean-Yves
Genre(s): Avontuur, Oorlog
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00