Uchronie(s) 11 - New Beijing 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Na verspreid te zijn over de parallelle werkelijkheid van New Halem, New York en New Byzance, wordt de familie Kosinski uiteindelijk verenigd. Zack, Charles en Veronika maken gebruik van hun kennis over Zwarte materie om uit New Harlem te ontsnappen en naar een andere werkelijkheid te gaan: New Beijing.

Al snel blijkt dat deze wereld even onderdrukt is als degene die door Black Order geleid wordt. Ze worden gearresteerd voor het gebruik van niet-conforme dollarbiljetten ... In het werkkamp waar hij opgesloten zit, ontmoet Zack een jonge vrouw die beweert de weg naar New Moscow te kennen ...

Overige productgegevens

Held/serie: Uchronie(s)
Reeks/Deel: Uchronie(s) 11
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088103957
Scenarist(en): Corbeyran, Eric
Tekenaar(s): Morinière, Aurélien
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00