Uchronie(s) 16 - New Delhi 2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Op de locatie van New York, in het wervelende New Delhi, zijn de jonge Abha en Lakshmi de hoop van hun volk... In deze werkelijkheid, waar het Indische volk de planeet beheerst, is zijn regering wanhopig aan het zoeken naar oplossingen om de dreigende tekorten aan water, energie en voedsel op te vangen.

De twee jonge zusters maken deel uit van een elitegroep, die alternatieve realiteiten onderzoekt. Het is hen ten strengste verboden om in interactie te treden met een alternatieve realitieit, maar als Lakshmi verliefd wordt in New Moscow, begaat ze een misstap...

Overige productgegevens

Held/serie: Uchronie(s)
Reeks/Deel: Uchronie(s) 16
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088105500
Scenarist(en): Corbeyran, Eric
Tekenaar(s): Defali, Djillali
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00